Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Vážna nehoda v Bratislave: Autobus sa zrazil s kamiónom, ôsmi zranení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vážna nehoda sa stala krátko popoludní v Bratislave. Na jednej z križovatiek sa zrazil autobus s nákladiakom. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky, cesta je neprejazdná.

Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode autobusu a nákladného motorového vozidla na križovatke ulíc Topoľčianska a Šintavská v Bratislave. Na mieste je 14 hasičov na troch kusoch hasičskej techniky. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Nehoda sa stala krátko po 14-tej hodine. Na mieste zasahovali do niekoľkoých minút od ohlásenia privolaní záchranári. "Ošetrili sme ôsmich ľahko zranených ľudí, všetci sú pri vedomí," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel a doplnil, že na mieste je päť sanitiek.

"Dve osoby boli prevezené k ošetreniu do bratislavských nemocníc," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a doplnil: "Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u vodiča vozidla MHD, ako aj vodiča nákladného motorového vozidla vylúčený. Presné príčiny, ako aj okolnosti za akých k nehode došlo sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania."

Podľa očitých svedkov autobus vraj nedal prednosť kamiónu. Na mieste je polícia, ktorá riadi dopravu, zároveň nehodu dokumentuje. "Cesta je neprejazdná, obchádzka vedie cez Kutlíkovú ulicu," doplnil policajný hovorca.

Viac o téme: NehodaAutobusKrižovatkaDopdávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu