Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Na východe chytali najhľadanejšieho teroristu sveta: Našli Slováka, ktorý sa vrátil z Anglicka

Salah Abdeslam, najhľadanejší terorista planéty, a Slovák, s ktorým si ho pomýlili Zobraziť galériu (3)
Salah Abdeslam, najhľadanejší terorista planéty, a Slovák, s ktorým si ho pomýlili (Zdroj: Foto: Archív, TV Joj )

SENNÉ - Dedinčania v šoku, polícia na nohách. Kontrolovali totiž totožnosť muža, ktorý bol podozrivý z terorizmu. V obci Senné v michalovskom okrese sa mal skrývať sám najhľadanajší muž planéty, terorista Salah Abdeslam.

Množstvo policajných áut obkľúčilo rodinné domy v malej obci. Podozrivý muž sa totiž náramne podobal na Salaha Abdeslama, ktorý je jeden zo zodpovedných za ničivé útoky z 13. novembra v Paríži.  

Polícia vtrhla do rodinného domu, v ktorom býva mladá rodina. Ako informuje televízia Joj, na podozrivé auto značky Nissan upozornili maďarskí policajti. Mali podozrenie, že sa v ňom nachádzajú ozbrojení muži. Mysleli si, že jeden z nich by mohol byť najhľadanejší terorista planéty. Kontaktovali slovenkú políciu a naši muži zákona objavili predmetné auto.

Muži prišli domov z Anglicka, o teroristov nejde
Zobraziť galériu (3)
Muži prišli domov z Anglicka, o teroristov nejde  (Zdroj: foto: tv joj)

Sledovali ho až do cieľa, kde následne dorazili ďalšie policajné zložky so služobnými psami. Nasledovala niekoľkohodinová prehliadka domu a auta, informáciu o teroristovi nepotvrdila. "Mali nejakú fotku a mysleli si, že som ja ten terorista," uviedol pre televíziu muž, ktorý bol stredobodom policajného záujmu. "Sledovali nás z Maďarska, že kde až dojdeme," doplnil. Muži, ktorí vyvolali poplach, prišli domov z Anglicka.

 

Viac o téme: TeroristaSalah AbdeslamSenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu