Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž na FOTO surovo okradol starčeka (89): Ak ste ho spoznali, volajte 158

Polícai žiada o pomoc pri pátraní po tomto mužovi Zobraziť galériu (3)
Polícai žiada o pomoc pri pátraní po tomto mužovi (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Policajti majú plné ruky práce. Pátrajú po páchateľovi, ktorý napadol a následne okradol 89-ročného starčeka na Mýtnej ulici v Bratislave. Ak ste podozrivého muža na fotografiách spoznali, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158.

Ako informovala hovorkyňa bratislavskýách policajtov Tatiana Kurucová, policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I vyšetrujú okolnosti lúpeže a v tejto súvislosti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na priložených fotografiách.

Muž na FOTO surovo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

K lúpeži došlo 13.novembra v čase od 11-tej do 11:15 hodiny na prízemí spoločných priestorov bytového domu na Mýtnej ulici v Bratislave. "Obeťou je 89-ročný muž, ktorý prišiel po násilnom konaní dosiaľ neznámeho páchateľa o finančnú hotovosť vo výške 700 eur," opísala Kurucová.

Polícia teraz pátra po totožnosti muža vo veku 30-40 rokov, strednej postavy, ktorý je vysoký približne 175 cm. Oblečenú mal sivú bundu, tmavé rifle, obuté mal tenisky výraznej žlto-zelenej farby, na hlave mal červenú šiltovku vpredu s vyšívaným bielym polmesiacom a hviezdou, vzadu s vyšívaným nápisom.

Muž na FOTO surovo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, k súčasnému pohybu, či pobytu, oznámte na čísle polície 158, alebo tak môžete urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Viac o téme: PomocKrádežPátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu