Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Slovenského vojaka prichytili počas dovolenky: Nahý a sfetovaný kričal na ulici, že je avatar!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA, topky, profimedia.sk)

BRATISLAVA - Toto nie je vtip. V bratislavskom Ružinove sa minulý týždeň skutočne odohrala bizarná scéna ako z komédie. Zaujímavé je, že hlavným hrdinom bol vojak slovenskej armády.

Všetko sa to začalo, keď si náhodní okoloidúci všimli v podvečerných hodinách istého muža v chúlostivej situácii, ako ide po ulici a vykrikuje ako zmyslov zbavený. Policajti, ktorí dorazili na miesto incident vyriešiť, sa museli držať, aby nepustili do gatí, tentokrát však od smiechu. Vojak, ktorý tancoval na ulici, bol totiž úplne nahý. Aby toho nebolo málo, na okoloidúcich vykrikoval, „Ja som Avatar, ja som Avatar.“ Takto v povznesenej nálade ho policajti nakoniec aj zadržali. Ako sa neskôr ukázalo na policajnej stanici, všetkému boli na príčine psychotropné látky, ktorých užitie muž neodhadol.

Slovenského vojaka prichytili počas
Zobraziť galériu (2)

Celý incident potvrdilo aj ministerstvo obrany, ktoré priznalo aj vyšetrovanie tohto vskutku netradičného správania sa vojaka.

„Dňa 17.9.2015 bol zadržaný príslušníkmi OR PZ Bratislava II profesionálny vojak. Na Priekopníckej ulici v Bratislave sa dopustil na verejne prístupnom mieste výtržností,“ potvrdil nám hovorca OSSR Štefan Zemanovič. Vojak si takto užíval v čase svojho osobného voľna, keďže si čerpal dovolenku.

Ružinovská polícia už začala v celej veci trestné stíhanie z výtržníctva. Hrozia mu až tri roky väzenia.

Viac o téme: DrogyVojak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu