Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia prosí o pomoc pri pátraní: Dve mladé ženy kradli v nákupnom centre

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po dvojici mladých žien, ktoré ukradli z jedného z obchodov s oblečením v nákupnom centre na Ivánskej ceste v Bratislave štyri kusy dámskych odevov. Krádež sa stala v stredu 15. apríla krátko pred 17:30. Ženy si oblečenie v celkovej hodnote 370 eur dali do tašiek a z predajne odišli cez pokladničnú zónu bez zaplatenia, agentúru SITA o tom informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa polície, jedna zo žien je vo veku približne 25 až 30 rokov, vysoká približne 170 cm, silnejšej postavy, má hnedé vlasy s blond melírom. Oblečené mala biele tričko s krátkym rukávom so vzorom a nápisom, modré rifle a čiernu kabelku.

Druhá žena bola o niečo mladšia, vo veku približne 20 až 25 rokov, vysoká približne 170 cm a štíhla. Mala čierne vlasy, dioptrické okuliare a na sebe čiernu mikinu s dlhým rukávom s nápisom na hrudi, čierne nohavice, biele tenisky, čiernu kabelku prevesenú cez ľavé rameno. 

Polícia vyzýva verejnosť, aby akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k určeniu totožnosti osôb na fotografiách, oznámili na čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu