Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nezvestnú Nikolu (15) sa podarilo nájsť: Už čaká na mamu, pomohla okoloidúca

Nikola sa našla
Nikola sa našla (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Rodičia tínedžerky Nikoly si po nekonečných hodinách strachu konečne vydýchli. V sobotu sa po 15-ročnej dievčine rozpútala pátracia akcia. Rozišla sa s priateľom a vypla si mobilný telefón. Nešťastná mama sa jej nemohla dovolať, blízki sa obávali najhoršieho. V pondelok sa, našťastie, policajtom podarilo dievča vypátrať.

Pátranie po Nikole odvolali policajti dnes doobeda. Dievčina bola nezvestná od večera 14. marca. "Menovaná bola dnes pred 10-tou hod vypátraná na základe informácií od ženy, ktorá políciu kontaktovala prostredníctvom bezplatnej linky 158," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. Na základe medializácie žena Nikolu spoznala v autobuse linky č. 63 na železničnej stanici v Lamači. Na miesto vyrazli PMJ-čkári a dievča eskortovali na príslušné oddelenie polície, kde si pre neho príde zákonný zástupca.

"Za pomoc ďakujeme aj všímavej žene, ktorá nám informácie okamžite poskytla," doplnila Kurucová. 

Nikola sa v sobotu rozišla s priateľom, ktorý následne odišiel na autobus. Svojej mame napísala podivnú SMS, z ktorej dostala žena strach, aby si jej dcéra nesiahla na život.


Prečítajte si aj Pátrame po 15-ročnej Nikole na FOTO: Rozišla sa s priateľom a mame poslala hrozivú SMS!


Po dievčine intenzívne pátrali policajti s príslušníki Hasičského a záchranného zboru SR, mestskej polície, na pátraní participovalil aj príslušníci Dobrovoľného hasičského a záchranného zboru. Pri pátraní pomáhal vrtuľník, hipológovia a kynológovovi. Prehľadali priľahlý les v mestskej časti Lamač, Záhorskú Bystricu a jej okolie, prepátrané boli aj polorozpadnuté a opustené budovy, ako  aj miesta verejnosti dostupné.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu