Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragickej nehody v Novej Dubnici: Vyhasol život 18-ročnej Dušany, štyria ťažko zranení!

Tragická dopravné nehoda v Novej Dubnici Zobraziť galériu (3)
Tragická dopravné nehoda v Novej Dubnici (Zdroj: Foto: polícia)

NOVÁ DUBNICA - Tragicky sa skončila včerajšia zrážka dvoch osobných áut v Novej Dubnici. Po desivom náraze v nemocnici zomrela 18-ročná Dušana. Traja kamaráti, ktorí sa s ňou viezli v peugeote, utrpeli vážne zranenia. Vodič druhého auta Škoda Octavia sa tiež ťažko zranil.

Včera večer krátko pred 20-tou hodinou sa stala v Novej Dubnici tragická dopravná nehoda.

Michal (20) z Trenčína jazdil na Peugeote 206 od Ilavy smerom na Trenčín. Na križovatke smerujúc do Cukrovaru v katastri mesta Nová Dubnica prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazil s 35-ročným Marekom z Trenčianskej Teplej, ktorý viedol Škodu Octavia. Okamžite zasahovali privolaní záchranári.

FOTO Tragickej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Pri nehode sa ťažko zranili štyria mladí ľudia v peugeote. Vpredu, na sedadle spolujazdca peugetu sedelo 18-ročná dievča z Dubnice nad Váhom, vzadu 20-ročný Lukáš z Ladiec a 21-ročný Róbert z Dubnice nad Váhom," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.  Mladí ľudia, vrátane vodiča, utrpeli pri nehode vážne zranenia. V Trenčianskej nemocnici na následky zranení pár hodín po prevoze zomrela 18-ročná Dušana. 

"35-ročný vodič Octavie sa pri dopravnej nehode tiež zranil. Jeho zranenia si vyžiadajú asi dvojmesačné liečenie," doplnila Antalová.

FOTO Tragickej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Oboch vodičov policajti na mieste podrobili dychovej skúške. U oboch bola negatívna. Podľa polície Marek, ktorý riadil octaviu, zrážke nedokázal zabrániť, pretože do cesty mu znenazdajky vletel peugeot. Tesne po nehode bol na mieste aj súdny znalec, ktorý sa vyjadrí k príčine a miere zavinenia. Tragickou nehodou sa polícia intenzívne zaoberá, vyšetrovateľka už začala trestné stíhanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu