Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Neznámy muž kradol v Košiciach: Ak ho poznáte, volajte políciu!

Poznáte tohto muža? Volajte 158-čku Zobraziť galériu (2)
Poznáte tohto muža? Volajte 158-čku (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - V jednom z obchodov v košickom nákupnom centre úradoval neznámy muž. Nenápadne kradol košele. Zachytila ho však kamera, preto polícia žiada verejnosť o pomoc pri jeho stotožnení.

Košickí policajti vykonávajú skrátené vyšetrovania v dvoch trestných veciach krádeže, ktorých sa dopustil ten istý páchateľ v dňoch 3. a 28. septembra. "Podozrivý muž vošiel do predajne v jednom z obchodných centier v Košiciach, kde využil nepozornosť predavačky a do vopred pripravenej tašky si vložil tri košele v hodnote takmer 450 eur a z predajne odišiel bez zaplatenia. V druhom prípade, vošiel do tej istej predajne, a rovnako si do pripravenej tašky vložil tri košele v hodnote takmer 390 eur," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

VIDEO Neznámy muž kradol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Muž chcel so svojím lupom v druhom prípade z predajne odísť. Pristúpila však k nemu predavačka, páchateľ tašku pustil a utiekol.

Polícia preto žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámeho muža. Ak ste podozrivého spoznali, oznámte to na ktoromkoľvek policajnom útvare, resp. na známom telefónnom čísle 158.

Krádež v Košiciach

Krádež v Košiciach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu