Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Milan (56) skončil s dodávkou na koľajisku: Bol riadne pod parou!

Muž skončil na koľajisku Zobraziť galériu (3)
Muž skončil na koľajisku (Zdroj: Foto: polícia)

DOLNÝ KUBÍN - Kuriózna nehoda sa stala ešte v nedeľu podvečer. Milan (56) išiel na dodávke Citroën Jumper. Z doposiaľ nezistených príčin zišiel s autom z cesty, prerazil kovové zábradie a skončil na koľajisku. Policajti mu v dychu namerali viac ako dve promile.

Milan z Dolného Kubína už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Obvinený muž v nedeľu podvečer okolo 17.15 hodiny viedol po ceste tretej triedy v smere jazdy od obce Medzibrodie nad Oravou, okres Dolný Kubín na obec Bziny, okres Dolný Kubín nákladné motorové vozidlo Citroën Jumper," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. Dodal, že muž v ľavotočivej zákrute z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s autom vpravo, prerazil kovové zábradlie a narazil do koľajníc železničnej trate. 

FOTO Milan (56) skončil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Muž sa na mieste podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,03 mg/l alkoholu v dychu (2,15 promile)," doplnil hovorca.

Pri dopravnej nehode utrpel ľahké zranenia. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 2.200 eur. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok. Polícia na prípade intenzívne pracuje.

FOTO Milan (56) skončil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu