Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Do domu sa vlámal muž na FOTO, poznáte ho?

Polícia žiada o pomoc Zobraziť galériu (3)
Polícia žiada o pomoc (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Policajti žiadajú o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi, ktorý vošiel neoprávnene do rodinného domu, pričom odcudzil majetok v hodnote 2 300 eur. Spoznali ste muža na fotografiách? Kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158.

Polícia pátra po neznámom páchateľovi a žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na fotografiách, v súvislosti s objasňovaním prečinu krádeže.

Doposiaľ neznámy páchateľ sa v čase od 10-tej hodiny dňa 16.júna do pol 10-tej dňa 17. júna tohto roku vlámal do priestorov jedného z rodinných domov na Máchovej ulici v Bratislave.

Polícia žiada o pomoc
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Doposiaľ neznámy páchateľ presne nezisteným spôsobom poškodil vstupnú elektrickú bránu, vošiel na dvor rodinného domu, kde poškodil terasové dvere," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a dodal, že muž následne z domu odcudzil dva LCD televízory, notebook, viacero druhov šperkov a kľúče od Mazdy 121. Autom potom odišiel. Polícia vyčíslila celkovú škodu na približne 2 300 eur. V tejto súvislosti žiada o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi.

Polícia žiada o pomoc
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Popis osoby

Muž je vo veku od 25 do 35 rokov, vysoký približne 180 – 190 cm, silnejšej postavy. Oblečené mal modré rifle, čierne tričko s bielym nápisom, obuté mal hnedobiele tenisky.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu totožnosti osoby na fotografiách oznámte na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu