Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tínedžer zatiahol Simonu (14) za kulturák a zneužil: Z úst jej išla pena, bola ešte panna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HUMENNÉ - Otrasný prípad riešia prešovskí policajti. Žiačku základnej školy sexuálne zneužil 19-ročný mladík. Dievčina hroznú situáciu nezvládla. Išlo o jej prvý pohlavný styk. Užila množstvo liekov a chcela sa otráviť. Našťastie, v poslednej chvíli zasiahol jej otec.

"Mal na sebe bundu a spustené nohavice. Skúšala som sa brániť, ale nepodarilo sa mi to," opísala desivé chvíle so slzami v očiach Simona pre  televíziu Joj. Podľa jej slov sa incident odohral večer, keď sa vracala od kamarátky domov. Mladík ju zatiahol za obecný kultúrny dom.

Keď dievča neprišlo domov, rodičia sa o ňu začali obávať. Otec už tušil, že niečo nie je v poriadku, preto sa ju rozhodol ísť hľadať. "Hľadal som ju. Svietil som si baterkou. Srdce mi veľmi bilo. Cítil som, že sa niečo deje. Pýtal som sa jej, kde bola a s kým bola. Plakala, utekala domov, z úst jej išla pena, začala omdlievať," povedal.

Vystrašený otec odviezol svoju dcérku okamžite na pohotovosť. Ujali sa jej lekári a vyšetril ju aj gynekológ. Ako povedala Simonina mama, ženský lekár skonštatoval, že išlo o jej prvý pohlavný styk.  

"Polícia na prípade intenzívne pracuje a prebiehajú potrebné procesné úkony," informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tínedžerka po otrasnom zážitku nechodila do školy. Bola doma s rodičmi, ktorí sa o ňu nesmierne báli. V šoku z hrozného incidentu užila množstvo liekov. "Nevedela som, čo robiť. Vraj som bola priotrávená," povedala. Mladík ju mal nútiť k rôznym sexuálnym praktikám. Údajne býva len o pár domov ďalej. Po incidente sa mal Simoninej rodine vyhrážať, že ak to oznámia na polícii, podpáli im dom. 

„Môžeme potvrdiť, že v tomto prípade bolo vznesené obvinenie pre trestný čin sexuálneho zneužívania,“ doplnila hovorkyňa. Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu ďalšie informácie neposkytuje.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu