Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická nehoda pri Dolnom Kubíne: Zrážku dvoch aut a kamióna neprežila jedna osoba!

Tragická nehoda pri Dolnom Kubíne Zobraziť galériu (4)
Tragická nehoda pri Dolnom Kubíne (Zdroj: Facebook.com)

BRATISLAVA/ DOLNÝ KUBÍN/DETVA - Dopravná nehoda pri Dolnom Kubíne si vyžiadala život jednej osoby. Ako informovala Zuzana Farkasová z hasičského prezídia, na mieste nehody dvoch osobných aut a kamióna zasahovali hasiči z Dolného Kubína.

Tragická zrážka sa stala dnes poobede na ceste v katastri mesta Dolný Kubín, časť Kňažia. Zranili sa pri nej dve osoby a jedna osoba utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, dodala Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Tragická nehoda pri Dolnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)
Tragická nehoda pri Dolnom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Dodávka sa zrazila s dvomi kamiónmi

Medzi Zvolenom a Detvou došlo dnes okolo 9.20 h k vážnej dopravnej nehode. Dodávka sa zrazila s dvomi kamiónmi. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Mária Faltániová, na hlavnom cestnom ťahu v obci Vígľaš-Pstruša, 44-ročný vodič dodávky z Poltára pravdepodobne z dôvodu mikrospánku prešiel do protismeru a narazil do ľavej bočnej časti rumunského kamióna. Následne sa čelne zrazil aj s ďalším kamiónom.
      
"Vodič dodávky sa zranil ľahko, vodiči kamiónov (47,43) obišli bez zranení. Alkohol nebol zistený ani u jedného z nich. Škoda je odhadnutá na 22.000 eur,"
povedala Faltániová. Podľa informácií Zuzany Farkasovej z komunikačného oddelenia Prezídia Hasičského a záchranného zboru SR, na mieste zasahovali hasiči z Detvy a Zvolena. "Hasiči museli jednu osobu vyslobodzovať z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu