Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

To je úlovok: Z auta SBS v utorok ukradli 122-tisíc eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Lupiči, ktorí v utorok na Jurigovom námestí v bratislavskej Karlovej Vsi prepadli auto súkromnej bezpečnostnej služby, si so sebou odniesli 122-tisíc eur. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu lúpeže a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami formou spolupáchateľstva.

"Vyšetrovanie tohto násilného trestného činu si vzhľadom na jeho závažnosť prevzalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Po páchateľoch stále pátrajú.

Na Jurigovom námestí v utorok predpoludním prepadli vozidlo súkromnej bezpečnostnej služby. Podľa prvotných informácií si traja páchatelia pod hrozbou použitia zbrane odniesli z auta kufrík s nevyčíslenou hotovosťou a zbraň. Pri prepade sa strieľalo, postrelený však nebol nikto. Pracovník, ktorý bol v čase prepadu v aute, má ľahké poranenia.

Páchatelia z miesta ušli pravdepodobne cez Karloveskú ulicu smerom do centra na bielom Mitsubishi Lancer s tmavými fóliami na zadných oknách. Ďalšie okolnosti prípadu polícia vyšetruje a žiada o pomoc aj prípadných svedkov udalosti.

Ak si okolo 11:45 všimli v okolí Jurigovho námestia niečo podozrivé, akékoľvek informácie môžu poskytnúť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu