Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrubosť piráta na luxusnom Audi: Na priechode usmrtil Janku (†25) a zdrhol!

Janku zrazilo toto športové Audi Zobraziť galériu (3)
Janku zrazilo toto športové Audi (Zdroj: Tv Markíza, FB)

KOŠICE - Totálna bezohľadnosť pripravila o život mladú študentku. Polícia v nedeľu pátrala po vodičovi športového Audi, ktorý na priechode neďaleko OC Galéria v Košiciach zrazil Janku (†25) z Margecian a z miesta ušiel. Dievčina pri náraze utrpela ťažké zranenia, ktorým neskôr v nemocnici podľahla, zatiaľ čo šialený cestný pirát bol na úteku. Dnes už má polícia v rukách jeho auto a zisťuje, kto sedel za volantom.

Študentka Janka z Margecian v nedeľu okolo 18:00 prechádzala po priechode pre chodcov na križovatke pri OC Galéria v Košiciach, keď sa na ňu vyrútilo auto a zrazilo ju. Išlo o športové Audi, ktorého vodič po zrážke nezastal a z miesta ušiel. Janka cez cestu prechádzala spolu s ďalšími dvoma ľuďmi, tí však našťastie stihli pred rútiacim sa autom odskočiť.

Ona toľko šťastia nemala a ťažko zranená ostala ležať na ceste asi 10 metrov od miesta, kde ju Audi zrazilo. Privolani záchranári sa študentku pokúšali oživiť, no bezúspešne. "Chodkyňa utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahla," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Na priechode pre chodcov v tom čase údajne nefungoval semafor.
Zobraziť galériu (3)
Na priechode pre chodcov v tom čase údajne nefungoval semafor.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Polícii sa zo záberov z bezpečnostných kamier podarilo auto identifikovať a ihneď po ňom začali pátrať. Ešte v ten deň, pár hodín po tragickej nehode, našli športové Audi zaparkované v blízkosti centra mesta. "Polícia vozidlo zaistila pre účely trestného konania," dodala Mesárová s tým, že muži zákona momentálne zisťujú, kto v čase zrážky sedel za jeho volantom.

Policajný vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin neposkytnutia prvej pomoci. Ak bezohľadnému šoférovi dokážu vinu, hrozí mu až 5-ročný trest.

Polícia hľadá vodiča, ktorý týmto Audi zrazil Janku.
Zobraziť galériu (3)
Polícia hľadá vodiča, ktorý týmto Audi zrazil Janku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu