Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozprávkové plány Rezešovej v Budapešti: Život s dcérkami a súkromný šofér!

Eva si chce do bytu nasťahovať deti Zobraziť galériu (3)
Eva si chce do bytu nasťahovať deti (Zdroj: topky)

BUDAPEŠŤ - Ako doma! Eva Varholíková Rezešová sa v luxusnej zlatej klietke na brehu Dunaja pomaly udomácňuje. Kým hneď po piatkovom rozsudku jej do bytu v Budapešti priviezol súkromný šofér všetky osobné veci a v druhý deň za ňou pricestovala dcéra Alexandra, teraz čaká na príchod mladšej Elly. Tú chcú Rezešovci za hranice odvliecť napriek výslovnému nesúhlasu otca Erika Fischera.

Rodinný klan Rezešovcov podľa informácií maďarského denníka Blikk očakáva, že sa bude definitívne rozhodnutie o Evinom osude odkladať minimálne jeden rok, a preto sa jej snažia všetko prispôsobiť tak, aby sa cítila ako doma. Po piatkovom pojednávaní, kedy sudkyňa zmenila názor a Rezešovej povolila presun do domácej väzby, sa v luxusnom budapeštianskom byte zišli Eviny najbližší príbuzní a spolu jej odchod z väznice oslávili.

Príchod Rezešovcov do bytu v Budapešti.
Zobraziť galériu (3)
Príchod Rezešovcov do bytu v Budapešti.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Súkromný rodinný šofér jej medzitým do nového dočasného bývania priviezol niekoľko kufrov oblečenia, kozmetiky a nechýbal ani luxusný kávovar. To najlepšie ju však čakalo až v sobotu. Z Košíc za ňou pricestovala staršia dcérka Alexandra, ktorú ma s už bývalým manželom a známym hokejistom Jánom Varholíkom. Školáčka si prítomnosť mamy po dlhom čase užívala plnými dúškami a Budapešť si obľúbila.

Eve však ku šťastiu okrem slobody ešte predsa len niečo chýba. Cnie sa jej aj za mladšou dcérkou Ellou, o ktorú sa v súčasnosti stará mama Eva Rezešová, no vzdať sa jej nechce ani otec Erik Fischer. Napriek jeho nesúhlasu už Rezešovci údajne plánujú Ellino sťahovanie do Budapešti. Odviezť za mamou ju chcú napriek tomu, že proces ohľadom umiestnenia dieťaťa naďalej prebieha. Fischer už vraj nemá síl chodiť na ďalšie pojednávania a bojovať o zverenie dcérky do jeho starostlivosti.

O tom, že Rezešovci presťahovanie Elly do Maďarska berú ako samozrejmosť svedčí aj fakt, že obom Eviným dcérkam už v Budapešti vybrali bilingválnu školu. Na vyučovanie ich bude voziť súkromný šofér, ktorého môže Eva využívať aj na nákupy či v iných prípadoch, keď bude potrebovať vybaviť záležitosti mimo luxusného bývania. Ona zatiaľ môže zrelaxovať v saune, bazéne či posilňovni, ktoré sú súčasťou komplexu.

Azda jediné, čo Eve kazí ozajstný pocit domova, je elektronický náramok, ktorým polícia nonstop monitoruje jej pohyb. Muži zákona ju tiež chodia osobne dvakrát kontrolovať.  

Evu budú mať policajti pod drobnohľadom.
Zobraziť galériu (3)
Evu budú mať policajti pod drobnohľadom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okresný súd v Gödöllö v piatok Rezešovú uznal vinnou za spôsobenie nehody pod vplyvom alkoholu s následkom smrti a odsúdil ju na šesť rokov väzenia s 5-ročným zákazom šoférovania. Zo šiestich rokov si už rok a tri mesiace odsedela vo vyšetrovacej väzbe. Za dobre správanie jej môže byť navyše odpustená tretina trestu. Pobyt za mrežami by sa tak reálne mohol znížiť na 2 roky a 9 mesiacov. Tie by si v prípade naťahovania procesu mohla odsedieť v domácej väzbe, ktorú jej súd odsúhlasil. Rezešovci sa však stále spoliehajú na jej úplné oslobodenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu