Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahého Michala prichytili s poníkom: Obcoval pred očami 15-ročného chlapca!

Michal zneužitie kobyly odmieta
Michal zneužitie kobyly odmieta (Zdroj: TV JOJ)

PÚCHOV - Nechutné! Nad úchylným správaním Michala (20) z Horoviec pri Púchove sa rozum zastavuje. Majitelia miestnej farmy ho obviňujú z toho, že obcoval s ich len 2-ročnou kobylou Dáškou a to niekoľkokrát. Pri poslednom vyčíňaní ho prichytil ich 15-ročný syn, ktorý si traumu z toho, čo videl, ponesie zrejme celý život.

Rodinka v Horovciach vlastní malú farmu, ktorej členom je aj dvojročná kobyla Dáška. Tá bola v poslednom čase veľmi nervózna a nik netušil prečo. Až donedávna, keď sa 15-ročnému synovi majiteľky v maštali naskytol pohľad, na aký zrejme nikdy nezabudne. Pred jeho očami stál miestny obyvateľ Michal so spustenými nohavicami a so zvieraťom údajne obcoval.

"Mal ako dole nohavice, tričko mal ešte zavesené. A hentie veci mal za bránou, ostatné," povedala pre Tv JOJ majiteľka poníka Katarína. Jej deti sú zneužitím Dášky zdrvené, no najhoršie to nesie najstarší chlapec, pred zrakom ktorého sa zvrhlosti odohrávali. Michala navyše s kobylou nenachytali prvýkrát. V minulosti už do maštale zablúdil a vyhováral sa na to, že bol opitý a netrafil domov.

Nechutnosti sa aj tentoraz snažil "ospravedlniť" alkoholom. "Nepamätám si ani ako som sa tam dostal, ani čom som tam chcel. Ale s kobylou som isto nič nechcel mať," zaryto tvrdí Michal. Z otrasného činu ho však usvedčujú aj reči, ktoré mal po dedine sám šíriť. Obcovaním s Dáškou sa údajne chválil kade chodil, no napriek tomu sa ho dodnes nepodarilo usvedčiť. Polícia ho preto obvinila len z porušovania domovej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu