Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Príbeh trojročnej Sarah: Vlastný otec ju podľa matky predal sestre do Rakúska

Sarah Schlencová
Sarah Schlencová

NITRIANSKE SUČANY – Nepredstaviteľný stres prežíva matka, keď nevie, čo sa deje s jej dieťaťom. O to tragickejšie je, keď jej zármutok spôsobí otec dieťaťa. Malú Sarah si začiatkom mesiaca zobral jej otec s tým, že ju chce ukázať babke. Odvtedy ju nikto nevidel. Matka si myslí, že ju predal svojej sestre do Rakúska.

Trojročnú Sarah si vzal začiatkom augusta z domu jej otec a bývalý priateľ matky Ľudmily Kmeťovej. Urobil tak so slovami, že ju chce ukázať svojej matke, teda starej mame dievčatka. Odvtedy nemá Ľudmila o svojej dcére žiadne správy:"Tak sa zobrali, že idú do Prievidze za babinou, že mi ju o hodinu dovezie, ale nedoviezol." vysvetľuje.

Mama malej Sarah pre TV JOJ uviedla, že si myslí, že jej bývalý priateľ odniesol ich spoločnú dcéru do Rakúska k jeho sestre. Tá podľa jej slov chcela dievčatko získať už v minulosti. Keď sa totiž muža pýtala, kde má malú, odpovedal jej, že ho uvidí až na súde. Vraj jeho sestra pozná veľa advokátov, ktorých podplatí.

Odvtedy sa so zarmútenou Ľudmilou nekontaktuje a zdržiava sa na neznámom mieste. Podľa trenčianskej policajnej hovorkyne Eleny Antalovej:  "Nezvestná Sarah je vysoká 80 až 90 centimetrov, má špinavé blond vlásky, dlhé po plecia a modré oči." Polícia prosí o pomoc pri pátraní po nezvestnej maloletej Sarah.

Podľa advokáta Jána Kabanu: "Kto odníme dieťa, ktoré je v starostlivosti alebo opatere rodiča, dopustí sa trestného činu únosu." Advokát dodáva, že ak otec Sarah vyviezol do cudziny, tak tento trestný čin spáchal ešte aj s ľsťou a tam je sadzba až päť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu