Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Policajná naháňačka vo Vrakuni: Ivan (22) pri úteku doráňal muža zákona!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Počas stredajšej noci sa na jednej z bratislavských ulíc odohrávala dramatická policajná naháňačka. Mladý Bratislavčan Ivan C. (22) sa na Slatinskej ulici pokúšal ujsť mužom zákona, ktorí ho vyzvali, aby sa podrobil testu na drogy. Mladík odhodlaný striasť sa policajtov dokonca pri úteku jedného z nich zranil.

Bežná policajná kontrola sa zmenila na drámu. Keď policajti v stredu pol hodinu pred polnocou kontrolovali vodiča Škody Octavie na Slatinskej ulici, zrejme ani netušili čo ich čaká. Mladému Ivanovi najprv dali fúkať, s čím súhlasil a skúškou na alkohol "prešiel". Zvrat však nastal v momente, keď ho vyzvali, aby sa podrobil testu na drogy.

"Vodič s vyšetrením súhlasil, avšak po chvíli sa dal na útek," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár. Ivan sa rozbehol k jednej z bytoviek na Slatinskej ulici, kde ho policajt dobehol. Mladík sa snažil pred mužom zákona zabuchnúť ťažké vchodové dvere, pričom ho nimi udrel.

"Policajtovi tak spôsobil zranenia na zápästí a na hlave, ktoré si vyžiadali okamžité ošetrenie," dodal Peczár. Bratislavčan si týmto zbytočným útekom poriadne zavaril. Okrem toho, že zrejme šoféroval pod vplyvom drog, má teraz na krku aj obvinenie z útoku na verejného činiteľa. "Obvinenému tak hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na 3 – 8 rokov," uviedol hovorca. Ivana posadili do policajnej cely, kde si počká na rozsudok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu