Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrôza v bratislavskom byte: Mŕtvu matku (†86) zabalenú v igelite ukrývala v gauči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Otrasné! Bratislavským policajtom sa koncom marca v jednom z bytov vo Vlčom hrdle naskytol pohľad, z ktorého sa dvíha žalúdok. V obývacej izbe objavili telo dôchodkyne (†86), zrejme už v rozklade, ktoré bolo zabalené v igelite a natlačené v gauči. Mŕtvu starenku tam mala pravdepodobne aj niekoľko rokov ukrývať jej vlastná dcéra, ktorá sa v minulosti liečila na psychiatrii.

Nehybné telo starenky objavil v byte sused (33), ktorý okamžite zalarmoval políciu. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vyšetrujú okolnosti smrti 86-ročnej ženy, ktorej telo bez známok života bolo nájdené v jednom z bytov vo Vlčom hrdle vo večerných hodinách dňa 25. marca tohto roku," potvrdila nám bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Mŕtva žena bola zabalená v igelite a ukrytá v pohovke.

Dôchodkyňa zrejme umrela prirodzenou smrťou, lekár cudzie zavinenie nepotvrdil. "Súdny lekár po ohliadnutí tela na mieste cudzie zavinenie predbežne vylúčil a nariadil vykonať zdravotno – bezpečnostnú pitvu," dodala Kurucová. Kto a prečo však naložil s jej mŕtvym telom tak nedôstojne zatiaľ ostáva záhadou. Podľa medializovaných informácií mala telo starenky v gauči ukrývať jej vlastná dcéra, ktorá v minulosti navštevovala psychiatriu.

Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, no v tejto súvislosti doposiaľ nikoho neobvinila. Ako dlho bolo telo ukryté v gauči, je nejasné, mohlo tam byť týždne, ba dokonca aj roky. Ďalšie okolnosti ohavného prípadu polícia prešetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu