Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Brutálna vražda pri Gelnici: Muža (†43) dobodali a krk mu obmotali káblom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAKOVCE – Polícia vyšetruje vraždu v obci Prakovce, okres Gelnica. Krajský policajný hovorca z Košíc Alexander Szabó informoval, že doposiaľ neznámy páchateľ sa približne v dobe od 31. marca do 14. hodiny 1. apríla dostal na riadne oplotený pozemok rodinného domu v obci Prakovce a následne vošiel do vnútorných priestorov samotného rodinného domu.

"V dome za doposiaľ nezistených okolností fyzicky napadol muža (43). Neurčeným nástrojom mu spôsobil najmenej dve rany tupým úderom a ďalšiu bodnú ranu v oblasti pravej časti hrudníka," priblížil hovorca. Páchateľ napadnutému mužovi potom uviazal po obvode krku elektrický kábel na uzol. Na následky týchto zranení, ktoré boli spôsobené v doposiaľ nezistenom poradí, muž zomrel.

"Presnú príčinu smrti určí nariadená pitva. Všetky okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania," upozornil Szabó. Spišskonovoveský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy, za ktorých hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Zároveň je tiež začaté v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu