Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Anna ponúkla Čechovi sex: Záujem ale mala o jeho peňaženku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavčanka Anna K. túto stredu v noci (28. 2.) asi o 1.40 h ponúkla v centre hlavného meste na Obchodnej ulici 31-ročnému Čechovi sexuálne služby. Muža začala obchytkávať, pričom sa jej podarilo vytiahnuť mu z náprsného vrecka peňaženku.

"Poškodený to v krátkom čase zistil a uvidel, že jeho peňaženku drží obvinená v ruke. Keď zistila, že ju poškodený spozoroval, odhodila peňaženku na zem," informoval hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Policajného zboru František Peczár. Žena sa následne snažila z miesta odísť v spoločnosti muža z Galanty Michala M., ktorý celý čas sledoval situáciu a okolie, aby pri čine obvinenú nikto nespozoroval a nevyrušil. "Svojím konaním tak napomáhal k dokonaniu skutku," povedal Peczár.

Muža a ženu pri odchode zadržala policajná hliadka. Policajti ich eskortovali na najbližšie policajné oddelenie. Čechovi žena nespôsobila žiadnu škodu. Polícia začala voči 32-ročnej žene aj 33-ročnému Michalovi M. trestné stíhanie a zároveň vzniesla obvinenie za prečin krádeže spáchaný formou spolupáchateľstva.

Na polícii muži zákona zistili, že obvinený Michal M. 10. januára tohto roku ukradol tovar v hodnote asi 200 eur v obchodnom centre na Ivánskej ceste v Bratislave, kvôli čomu dostal blokovú pokutu. "Obvinené osoby boli po výsluchu umiestnené do cely policajného zaistenia pričom bol na nich spracovaný podnet k návrhu na ich väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody v zmysle ustanovenia Trestného zákona," uzavrel policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu