Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slovák sa nechal nachytať: V Prahe ho okradla prostitútka "uspávačka"!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: guardian.co.uk)

PRAHA - Českých kriminalistom sa podarilo vyriešiť prípad takzvanej uspávačky, ktorá mala vyčíňať v hlavnom meste. Presnejšie ide o prostitútku, ktorá údajne na pumpe na Strakonickej diaľnici ponúkla za päťsto korún sex 50-ročnému Slovákovi. Nakoniec však odchádzala s omnoho väčším obnosom peňazí.

Dvojica sa po vzájomnej dohode vybrala do hodinového hotela na Vršoviciach, kde sa všetko odohralo. Vynaliezavá žena neskôr využila toho, že vyčerpaný muž po sexe zaspal a zobrala mu všetku finančnú hotovosť, ktorú mal pri sebe.

Keď sa zákazník o niekoľko hodín neskôr prebudil, boli preč peniaze aj spoločníčka. Podľa denika.cz je možné, že prostitútka mu do alkoholického nápoja primiešala uspávací prostriedok, preto tak rýchlo zaspal.

Polícia nedávno zverejnila fotografiu podozrivej a žiadala o pomoc pri pátraní. Podľa najnovších informácií už prostitútku s dlhými prstami vďaka pozorným občanom, ktorí ju spoznali na fotke, dolapila. "V prípade usvedčenia jej za krádež hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," uviedol Jan Daněk z riaditeľstva pražskej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu