Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Praha sa strápnila v dokumente National Geographic: Okrádanie, prostitútky a drogy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: natgeotv.com)

PRAHA – To je ako zlý sen! Televízny kanál National Geographic odhaľuje realitu z ulíc hlavného mesta našich susedov. Moderátora Conora Woodmana v Prahe okrádali a klamali. Všetko zachytila skrytá kamera a svet sa prostredníctvom programu Scam City dozvedel, čo všetko sa mu môže stať v Prahe.

Moderátor COnor Woodman vo svojom programe odhalil to, na čo sa mnohým len ťažko pozerá. Realita z ulíc hlavného mesta Česka je skutočne drsná. Moderátora, ktorého štáb natáčal z diaľky skrytou kamerou niekoľkokrát okradli a oklamali, núkali mi prostitútky aj drogy. Otrasný dokument odvysielal kanál National Geographic.

Relácia sa začala 10 minútovou jazdou v taxíku, za ktorú musel Conor zaplatiť 754 Kč. Vodič mu to odôvodnil zápchou, počas ktorej neplatí bežný sadzobník 550 Kč. Conor si chcel túto informáciu overiť, tak nasadol do taxíka inej spoločnosti a previezol sa tú istú trasu. Vodič mu povedal, že maximálna cena za 1 kilometej je 28 Kč, takže spolu zaplatil 231 Kč.

Moderátor Conor Woodman pri pražských taxíkoch
Zobraziť galériu (4)
Moderátor Conor Woodman pri pražských taxíkoch  (Zdroj: natgeotv.com)

Ďalšiu nepríjemnosť zažil moderátor po tom, ako sa vybral do nočných ulíc Prahy. Zastavili ho dvaja černosi, ktorý ho nalákali do striptízového baru. Conor zaplatil vstupné 500 Kč a dostal 5 pív zadarmo a k tomu pohľad na polonahé Češky. Černosi ho ubezpečili, že ak by chcel zažiť viac, vedia, kde nájde pravé vzrušenie. Conor neprotestoval, tak ho posadili do taxíka a odviezli do VIP podniku. Na prvý pohľad sa klub vôbec nezdal zaujímavý, žiadne striptérky ani tanečnice. Jedno dievča si však moderátora vystriehlo a zatiahlo ho do zadnej miestnosti. Tam ich už čakal pasák, ktorý moderátora nútil, aby mu zaplatil 500 Kč, lebo ho inak nepustia. Toľko však pri sebe nemal, tak po krátkom rozhovore zaplatil 350 Kč a dovolili mu odísť.

Conorov český spolupracovník si kúpil drogy od pochybných dílerov a vyskúšal ich
Zobraziť galériu (4)
Conorov český spolupracovník si kúpil drogy od pochybných dílerov a vyskúšal ich  (Zdroj: natgeotv.com)

Zážitková vychádzka nočnou Prahou pokračovala na ulici, kde sa Conorovi pokúsili predať drogy. Za 1500 Kč mu ponúkli dva gramy. Moderátorov český parťák si drogu kúpil, vyskúšal a zistil, že nejde o žiadne drogy. Spolu s tlmočníčkou vysvetlil dílerom, že točí dokument a tí mu priznali, že cudzincom predávajú sódu bikarbónu. Aby nebolo moderátorovi National Geographic málo, chceli ho okradnúť aj pri kupovaní hotdogu v stánku. Predavač si zaňho vypýtal 60 Kč, Conorovi však z 200 Kč vydal len 40 Kč. Keď sa Conor ohradil, že mu vydal o sto Kč menej, predavač ostal prekvapený a s nevôľou mu vrátil aj stovku.

Díleri sa Woodmanovi priznali, že cudzincom predávajú sódu bikarbónu namiesto kokaínu
Zobraziť galériu (4)
Díleri sa Woodmanovi priznali, že cudzincom predávajú sódu bikarbónu namiesto kokaínu  (Zdroj: natgeotv.com)

Katastrofálny príbeh z reálnej nočnej Prahy sa končí tým, že prostitútka, ktorá ponúka moderátorovi sex a pri obchytkávaní mu prehľadáva vrecká, aby ho okradla. Conor tak ukázal aká je odvrátená tvár Prahy.   

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu