Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

V Petržalke vyčíňal šialenec: Na policajtov vytiahol pohlavný úd!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Agresívneho výtržníka zadržali policajti v sobotu 23. februára približne o 17.30 h na Budatínskej ulici v Bratislave. Na jeho konanie upozornili políciu občania prostredníctvom linky 158. Mal sa pohybovať po ulici a strieľať z airsoftovej strelnej zbrane.

Policajti našli 28-ročného muža z Bratislavy, ktorý zodpovedal nahlásenému popisu. Pri požiadaní o preukázanie totožnosti sa začal správať agresívne a hlavou udrel jedného z policajtov do tváre. Aj v policajnom vozidle sa neprestal správať násilne, vyhrážal sa a pokúsil sa napadnúť ďalšieho policajta, pričom zúrivo kopal do sedadiel.

"Osoba po umiestení do vozidla neprestávala s útokmi a okrem verbálnych vyhrážok sa snažila udrieť ďalšieho policajta hlavou do tváre, čo sa však nepodarilo. Keď sa podozrivej osobe nepodarilo udrieť ďalšieho policajta, tak začala kopať do sedadla a stredovej konzoly vozidla," opísal správanie sa zadržaného muža hovorca bratislavskej polície František Peczár.

Odpor kládol aj v budove polície, a tak policajti museli použiť primerané donucovacie prostriedky. Po umiestnení podozrivého do miestnosti pre predvedených, muž spustil spŕšku vulgarizmov a vytiahol svoj pohlavný úd.
      
Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie pre prečin útoku na verejného činiteľa, za čo po preukázaní viny hrozí násilníkovi trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Informácie poskytol František Peczár z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu