Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická sánkovačka: Školáka (†10) na boboch zabilo auto a jeho šofér ušiel!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

NÁMESTOVO – Vyčíňal cestný pirát! V pondelok podvečer sa na ceste v obci Mútne odohrala hrozná tragédia. Miestny chlapec (†10) sa počas sánkovačky nešťastne šmykol priamo do cesty prechádzajúcemu autu, ktoré ho zrazilo. Jeho vodič však namiesto toho, aby doráňanému chlapcovi pomohol, z miesta zbabelo ušiel. Školák neskôr v nemocnici zomrel. Podľa predbežných informácií mal za volantom auta sedieť len 18-ročný vodič.

K obrovskému nešťastiu došlo v pondelok okolo 18:20 na ceste v obci Mútne (okres Námestovo). „Neznámy vodič jazdil po komunikácii z jej vyšného konca na nižný, pričom počas jazdy mu z vedľajšej komunikácie do jazdnej dráhy na plastových sánkach vošiel 11 ročný chlapec,“ povedala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Tragická sánkovačka: Školáka (†10)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

Šofér však namiesto toho, aby po zrážke zastavil a chlapcovi pomohol, pokračoval v ceste a z miesta ušiel. Doráňaného chlapca previezli do nemocnice, kde však ťažkým zraneniam neskôr podľahol. Polícia už začala trestné stíhanie. „Polícia v prípade vedie vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin neposkytnutia pomoci,“ dodala Balogová.

Oravským policajtom sa už podarilo vypátrať auto, na ktorom vodič chlapca zrazil. Vozidlo Nissan Almera podľa hovorkyne žilinskej polície Jany Balogovej pravdepodobne šoféroval 18-ročný vodič. "Okolnosti tejto tragédie, ako aj mieru zavinenia vyšetrujú," dodala Balogová.

Tragická sánkovačka: Školáka (†10)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu