Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dráma v bratislavskom byte: Opilec ozbrojený samopalom sa vyhrážal smrťou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Akčný policajný zásah sa dnes odohral v jednom z bratislavských bytov, kde opitý Bratislavčan (41) držal ženu (30) a vyhrážal sa jej zabitím. Agresívny muž mal pri sebe až dve zbrane a hrozil, že zabije aj jej rodinu!

Na smrť vystrašená žena dnes popoludní zavolala políciu do bytu v Bratislave, kde sa jej opitý muž vyhrážal smrťou. Opilec bol navyše ozbrojený a tak museli policajti okamžite zasahovať.„Policajti zistili, že muž má v legálnej držbe krátku guľovú zbraň kalibru 9 mm a automatickú zbraň kalibru 7,62 mm,“ informoval o nebezpečnom zásahu bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Policajti po príchode na miesto zistili, že v byte sa nachádza ďalšia osoba, ktorá by mohla byť tiež ohrozená na živote. Keď vtrhli do bytu, snažili sa opitého muža spacifikovať, ten však kládol odpor, a tak museli použiť donucovacie prostriedky. Agresorovi nakoniec odobrali jednu zo zbraní, no druhú sa im nepodarilo nájsť. „Podozrivý policajtom uviedol, kde v byte by sa mala predmetná automatická zbraň nachádzať. Zbraň sa však na mieste, ktoré uviedol podozrivý nenachádzala,“ dodal Peczár.

Nebezpečného opilca teraz vypočúvajú na policajnom oddelení a za šialené vyčíňanie si môže za mrežami posedieť až 6 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu