Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krutý paradox: Martina takmer rozstrieľal na smrť a stále behá po slobode!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Zázrak! Martin z Bratislavy sa pred šiestimi rokmi znovu narodil. Hororový incident, kedy mu útočník zasadil niekoľko rán z pištole len z dvoch metrov, mu dodnes pripomínajú jazvy po celom tele.

Obeť, rodina aj lekári sa zhodujú na tom, že prežil iba zázrakom. „Rany mi prestrelili žalúdok a zasiahli pankreas, takže som absolvoval už 13 operácii,“ zosumarizoval Martin svoje zotavovanie.

Útoku mala predchádzať hádka. Keď Martin popíjal so švagrom v bare, pochytil sa s mužom z vedľajšieho stola. Ten vytiahol zbraň a z bezprostrednej blízkosti naňho vystreli najmenej päť krát. Napriek tomu, že incident sa odohral ešte v roku 2006, muž sa stále nevie dovolať spravodlivosti. Strelec je podľa informácií Tv Markíza známy, no za mreže sa ani šesť rokov po zločine nedostal.

Muž, ktorý prežil vlastnú smrť márne kričí po spravodlivosti. Aj keď úmysel strelca by mohol byť zrejmý, súdy sa stále nevedia dohodnúť či ide o pokus o vraždu alebo len ublíženie na zdraví, no ani na tom, ktorý súd bude prípad riešiť. Najneuveriteľnejšie na celom príbehu je, že polícia zadržala strelca pár minút po útoku a ten sa k činu sčasti priznal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu