Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mladík sotil muža z autobusu, ku skutku sa sám priznal

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE - Policajný vyšetrovateľ v piatok (3. 2.) obvinil z prečinu usmrtenia 20-ročného Košičana. Krajský policajný hovorca z Košíc Alexander Szabó informoval, že obvinený minulú sobotu (28. 1.) krátko po 19. h na Továrenskej ulici v Košiciach sotil z autobusu 62-ročného muža, ten na mieste zomrel.

„Potom, čo k nemu pristúpil, pravou rukou ho chytil za bundu v oblasti ramena, následne ho chytil aj ľavou rukou pod pazuchu a vytiahol ho von z autobusu, kde ho sotil k stene. Pritom sa muž udrel temenom hlavy do výklenku steny budovy na zastávke,“ priblížil incident Szabó. Starému mužovi tak spôsobil zlomeninu krčného stavca a ďalšie zranenia, ktorým na mieste podľahol.
      
Hovorca ďalej uviedol, že obvinený sa na polícii sám prihlásil. Vzhľadom na to, že išlo o nešťastnú náhodu, keďže mladík chcel vyriešiť konflikt medzi cestujúcimi a opitým 62-ročným mužom, ku skutku sa priznal a úprimne ho oľutoval. „Obvinený je ochotný znášať následky svojho konania a bude stíhaný na slobode. Za tento skutok je trestná sadzba na 2 až 5 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu