Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na ženy útočili nožom, hrncom aj knihou!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Traja agresori z okresov Košice-okolie a Michalovce sa vyhrážali a útočili na svoje rodiny. S obvineniami z pokusu o ublíženie na zdraví a nebezpečného vyhrážania skončil Rudolf (48) z Medzeva.

V nedeľu v noci sa v spálni s kuchynským nožom v ruke vyhrážal zabitím svojej manželke (45). Ženu sa dokonca snažil bodnúť do oblasti hrudníka. Manželka sa bránila holými rukami a dlaňou sa jej poradilo zachytiť čepeľ noža. Utrpela rezné rany prstov s poranením šľachy, zo zranení sa bude liečiť viac ako týždeň. Rudolf skončil v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu.

Z nebezpečného vyhrážania obvinili aj Viktora (28) z Veľkej Idy. Ako uviedla polícia, v pondelok ráno "najprv knihou, potom hrncom a následne dlaňou bezdôvodne udrel po tvári" svoju starú matku (72). Spôsobil jej zranenie nosa a ucha, pričom večer ešte pokračoval a vyhrážal sa starenke zabitím aj rozbitím celého domu.

Nakoniec ju zamkol v dome, aby vec neoznámila polícii. Svojím konaním u nej vzbudil dôvodnú obavu, že svoje hrozby uskutoční. Skončil v cele policajného zaistenia a s návrhom na väzobné stíhanie, informovala polícia.
       
Z toho istého prečinu obvinili aj Ladislava (50) z Pozdišoviec v okrese Michalovce. V pondelok popoludní sa v kuchyni rodinného domu po hádke s nožom v ruke vyhrážal zabitím svojej matke (73) aj bratovi (50). Rovnako skončil v policajnej cele a čaká ho tzv.superrýchle konanie. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu