Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Morbídne slová Kysackého kanibala: Žarty o masakre v Devínskej!?

BRATISLAVA – Sťažoval sa starostovi, nadával na celý svet, pasoval sa do roly ochrancu a dokonca ponúkal na predaj samopaly. Tak takýto obraz o sebe vytvoril na internete údajný kanibal Matej Č., ktorý včera v nemocnici podľahol zraneniam.

Jedným z najmorbídnejších príspevkov kysackého ľudožrúta je však jeho inzerát z októbra minulého roka, teda mesiac po tragédii v Devínskej Novej Vsi. Za 300 eur ponúkal na predaj samopal rovnakého vzoru 58, akým strelec Ľubomír Harman zabil osem ľudí. Celý inzerát sa vedie vo vážnom duchu, ale posledná veta vyznieva skôr ako čierny humor. Matej Č. totiž píše, že v rámci akciovej ponuky sú v cene aj modré slúchadlá. Práve fotografie Harmana s modrými slúchadlami na ušiach obleteli celý svet a stali sa jedným zo symbolov tragédie.

Kanibal prispieval aj na obecnej webovej stránke.„Prajem dobrý deň, mám pripomienku k návrhom o zverejňovaní súkromných udalostí občanov. V prvom rade je potrebné zabezpečiť súhlas dotknutých. Ja si napríklad neželám, aby niekto oznamoval moju smrť alebo hocičo iné. Nie som Fico ani Dzurinda, aby každý musel vedieť, kedy som si kde prdol,“ napísal pred časom. „Dobrý deň, nemôžete na stránku obce vycapiť fotku toho certifikovaného odborníka, čo nastavil semafor na Kostolianckej tak, že je 10 sekúnd zelená a 5 minút červená? Rád by som spoznal, ako vyzerá dem***,“ dožadoval sa v inom príspevku.

V rokoch 2007 a 2009 písal aj na blogoch Sme. V poslednom blogu je znechutený zo sveta okolo seba. „Pozrite si TV noviny od Markízy. Začínajú vraždami, končia vraždami,“ uviedol. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu