Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tínedžerka (†17) chytila KORONAVÍRUS v kostole: FOTO Zarážajúce zistenie po tragickej smrti!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP, Go Found Me,)

FORT MYERS – Koronavírus vzal život aj sedemnásťročnej Carsyn Davisovej, ktorá sa infikovala v kostole na Floride. Po tragédii vyšlo najavo, že na zhromaždení neboli dodržané bezpečnostné opatrenia v súvislosti so zamedzením šírenia ochorenia covid-19.

Carsyn Davisová (†17) z floridského mesta Fort Myers dostala ochorenie covid-19 po tom, ako zavítala do tamojšieho kostola spolu s matkou, kde sa konala koronavírusová oslava.

KORONAVÍRUS Muž (†51) trpko oľutoval, že išiel na párty: Kajal sa na Facebooku, na druhý deň zomrel

V kostole sa zišlo asi sto ľudí, pričom nikto z nich sa nechránil rúškom, rovnako sa nedodržiavali ani dvojmetrové odstupy.

Tínedžerka zomrela 23. júna. Je jednou z najmladších obetí covidu-19 na Floride. Zahraničné médiá uviedli, že v minulosti prekonala rakovinu a mala oslabený imunitný systém.

Zosnulá Carsyn Davisová
Zobraziť galériu (3)
Zosnulá Carsyn Davisová  (Zdroj: Go Found Me)

„Ani počas horúčok a bojov o každé nadýchnutie sa nikdy nesťažovala. Nevyronila ani slzu, nikdy sa nebála,“ napísala Davisovej matka, ktorá založila účet na portáli GoFundMe umožňujúcom verejné zbierky.

Oslava v kostole sa konala po uvoľnení opatrení zameraných na zastavenie šírenia nového koronavírusu. V pozvánke na udalosť však nebola zmienka o zavedených opatreniach na ochranu zdravia zúčastnených.  

Viac o téme: NákazaSmrťKostolCovid-19Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu