Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najslávnejší bodyguard si vyrobil HANBU: Parkoval auto a… Pozooor, veď si to ZBÚRAL!

Kevin Costner vo filme Nová dcéra (2009) Zobraziť galériu (3)
Kevin Costner vo filme Nová dcéra (2009) (Zdroj: Nee Line Cinema)

LOS ANGELES - Najslávnejší filmový bodyguard Kevin Costner (69) si užil príjemnú nedeľu so svojimi deťmi. Zatiaľ čo jeho exmanželka bola na výlete s novým partnerom, zvyšok rodinky si vyšiel na obed do luxusnej reštaurácie Tre Lune v americkom Montecite. Hneď pri príchode si však hviezda vyrobila menšiu hanbu... Pri parkovaní auta zrazil stĺp!

Galéria: Kevin Costner vo svojich najznámejších filmových úlohách

Minulý rok v máji šokovala fanúšikov správa o tom, že manželstvo Kevina Costnera sa po 18-tich rokoch rozpadlo. Jeho partnerka Christine vtedy podala žiadosť o rozvod, ktorý sa kvôli viacerým sporom naťahoval až do septembra. Aktuálne si už každý žije vlastným životom - v súvislosti s hercom sa spomínali nové objavy a vzťah má už aj jeho ex. 

Aktuálne je so svojím novým priateľom na výlete a Kevin sa zatiaľ venoval ich trom spoločným deťom. Paparazzi ho nafotili cestou do luxusnej reštaurácie Tre Lune v americkom Montecitu, kde si rodinka vychutnala obed. No hneď pri príchode na seba strhli pozornosť - najslávnejšiemu filmovému bodyguardovi sa totiž nechtiac podarilo vyrobiť trapas. Pri parkovaní zrazil červený stĺpik - musel ho tak dvíhať zo zeme. 

Najslávnejší bodyguard si vyrobil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kevin Costner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu