Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšie NECHUTNÉ priznanie Donny z Beverly Hills 902 10: Och, TOTO sme fakt nepotrebovali vedieť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tori Spelling (50) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka úlohe Donny v úspešnom seriáli Beverly Hills 902 10. Od tohto počinu sa blondínke viac pred kamerami presadiť nepodarilo. Opäť na seba upozorňovať začala až v posledných rokoch, keď sa na verejnosť dostala informácia, že s rozvádza. No a odvtedy vypúšťa do sveta jedno bizarné priznanie za druhým!

Po tom, čo sa prevalilo, že Tori Spelling viac nežije so svojím manželom, začalo sa o blondínke opäť viac písať. Na verejnosť sa dostávali fotky, ako so svojimi deťmi žije v lacných hoteloch, či dokonca v obytnom prívese. No aby sa nespoliehala len na prácu paparazzov, ktorí jej zaručia výstupy v médiách, rozhodla sa začať vypúšťať do sveta pikošky aj ona sama. 

Založila si podcast s názvom MisSPELLING, ktorý je bohatý na tie najbizarnejšie priznania o Tori a jej rodine. Herečka rozpráva o veciach, ktoré by iní ľudia verejne nikdy nepriznali. Nedávno prehovorila napríklad o tom, že všetky svoje deti priviedla na svet cisárskym rezom. Jej gynekológ jej preto povedal, že má ženské orgány ako 14-ročné dievča. 

Galéria: Tori Spelling

A teraz vyšla na svetlo sveta s ďalšou intímnou informáciou. Blondínka vraj uviazla v zápche, keď na ňu prišla potreba. „Uviazla som na 101, čo je naša najbláznivejšia diaľanica a hovorila som si, ež to nestihnem domov. Tak som siahla do svojej tašky a prosila som Boha, aby v nej našla niečo použitelného. Prešla som ju a povedala som si aha, plienka,“ odhalila herečka. 

„Doslova som si navliekla plienku a vyčúrala sa do nohavíc v Beauovej plienke. Niekedy sa to naozaj hodí, priatelia,“ dodala Tori. Jej otvorené priznania sa však nestretávajú s porozumením u verejnosti. Ľudia majú názor, že zúfalo túži po pozornosti. „Môže byť ešte odpornejčia? Všetko, čo o sebe zverejňuje, je nechutné!“ zhodujú sa. 

Tori Spelling
Zobraziť galériu (2)
Tori Spelling  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tori SpellingBeverly Hills 902 10
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu