Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Cenu za NAJŠKAREDŠIE plavky vyhráva: Slávna speváčka v nich vyzerala ako NAHÁ!

Kim Petras Zobraziť galériu (6)
Kim Petras (Zdroj: SITA)

MIAMI - Speváčka Kim Petras (31) je síce rodáčkou z Nemecka, no prerazila vo vodách svetového šoubiznisu. Na svojom konte má skladby s takými menami ako Nicki Minaj či David Guetta... Svoju najnovšiu spoluprácu s hviezdnou Madonnou išla plavovláska osláviť na slnečné Miami. Uf, ale predviedla sa tam v skutočne príšerných plavkách!

V nedeľu mala slávna Madonna veľkolepý koncert v Miami, na ktorom okrem nej vystúpili aj ďalšie hudobné hviezdy. O Rickym Martinovi, ktorého fanúšikovia zachytili v chúlostivom momente, sme na Topkách už písali... No a ďalším špeciálnym hosťom bola aj 31-ročná speváčka z Nemecka, Kim Petras. 

Po veľkolepom momente, kedy sa ocitla na jednom pódiu s popovou kráľovnou, si plavovláska užila chvíle oddychu na pláži v Miami. No a tam pútala pozornosť skutočne príšernými plavkami. Nude jednodielny kúsok, ktorý spôsoboval, že speváčka vyzerala akoby bola nahá, mal po celom povrchu tmavý print.

Ten zas pôsobil ako tetovania. Niektoré z kresieb však boli na skutočne "nešťastných" miestach. Tie na prsiach pripomínali bradavky a tmavá machuľa medzi nohami... Och, vyzerala, akoby nebola oholená. Veď pozrite sami, keby sa udeľovala cena za najškaredšie plavky, vyhrala by ju určite Kim!

Cenu za NAJŠKAREDŠIE plavky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kim Petras
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu