Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

PREKVAPIVÉ PRIZNANIE slávnej herečky: Čítať a písať sa naučila až ako 12-ročná!

Noomi Rapace
Noomi Rapace (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pootvorila dvere do svojho súkromia! Noomi Rapace (44) je švédska herečka, ktorá je dobre známa aj mnohým Slovákom. Nedávno poskytla médiám zaujímavý rozhovor, v ktorom odzneli poriadne prekvapivé informácie.

Muži, ktorí nenávidia ženy, Prometheus, či 7 životov sú len vybrané z filmov, v ktorých účinkovala herečka Noomi Rapace. Tá je pred kamerami stále dosť aktívna a momentálne sa v súvislosti s ňou najviac hovorí o stvárnení hlavnej postavy v počine s názvom Constellation. 

O jeho nakrúcaní herečka čo-to prezradila počas rozhovoru pre The Guardian. Tam odzneli aj spomienky na jej detstvo, ktoré možno mnohých prekvapia. Slávna herečka sa totiž otvorene priznala k tomu, že do svojich 12 rokov bola úplne negramotná. 

„Občas som sa cítila ako Mauglí. Neexistovali žiadne hranice. Nemali sme knihy ani televízor,” zaspomínala si na svoje detstvo známa umelkyňa. Tá sa namiesto vzdelávania venovala iným aktivitám. „Vychovávala som sa​​​​​​​ pra​​​​​​​kticky sa​​​​​​​ma​​​​​​​. Jazdila som na​​​​​​​ koni a​​​​​​​ trávila všetok čas vonku,” dodala na margo toho. Ako 15-ročná potom odišla z domu a študovala herectvo v Štokholme.

Viac o téme: Noomi Rapace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu