Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna kráska s tip-top účesom: Zafúkal vietor a… Jejda, to je TRAPAS!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jessica Simpson (43) sa vo svete šoubiznisu pohybuje viac ako 20 rokov. Preto dobre vie, že keď sa objaví na ulici, kdekoľvek za rohom môžu striehnuť paparazzi. Nenecháva preto nič na náhodu a hoci jej outfit vyzerá nedbalo, na vizáži si vždy dáva záležať. Aj tentokrát si urobila tip-top účes. No stačilo, aby trochu zafúkalo a... Jejda, to je trapas!

Jessica Simpson sa do povedomia verejnosti dostala na prelome milénia ako speváčka. Neskôr pútala pozornosť viac svojim spôsobom života, ako talentom. V roku 2002 mala vlastnú reality šou na MTV, v ktorej vystupovala spolu so svojím vtedajším manželom Nickom Lacheyom. Odvtedy je vo svete šoubiznisu známym pojmom. 

Paparazzi ju tak majú na muške vždy, keď sa objaví na verejnosti. A inak tomu nebolo ani v týchto dňoch. Nafotili ju v uliciach losangelského Woodland Hills, kde si zašla do solária. Oblečená bola v pohodlnej teplákovej súprave, ktorá pôsobila, že ju uchmatla zo skrine svojho partnera, tvár jej prekrývali veľké slnečné okuliare a hoci pôsobila neupravene, na účese si dala záležať. 

No aj ten ju napokon zradil. Stačilo, aby zafúkal vietor a... trapas bol na svete. Neposlušné pramene totiž odhalili, že si k tip-top účesu dopomohla príčeskami. 

Slávna kráska s tip-top
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu