Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠKANDÁL v šoubiznise: Orgie na večierkoch... Sexuálnu pracovníčku vraj robila aj známa kráska!

Daphne Joy Zobraziť galériu (4)
Daphne Joy (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - V posledných dňoch púta obrovskú pozornosť škandál amerického rapera menom Sean Diddy Combs. Ten sa údajne dopúšťal obchodovania s ľuďmi a vo svojom dome vraj organizoval sexuálne večierky, ktorých súčasťou mala byť aj bývalá partnerka 50 Centa (48) - Daphne Joy (37).

Sean Diddy Combs čelí žalobe svojho bývalého kolegu Lil Roda, ktorý ho okrem sexuálneho násilia obvinil aj z ďalších závažných vecí. Kvôli tomu si na neho pred pár dňami posvietili muži zákona a v jeho sídle spravili obrovskú raziu.

Jedným z obvinení, ktorým hudobník čelí je aj to, že údajne vo svojom dome organizoval sexuálne párty. Na tých vraj boli sexuálne pracovníčky, medzi ktorými sa objavilo aj známe meno.

Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu Page Six, sa vraj týchto párty zúčastňovala aj bývalá partnerka Combsovho hudobného kolegu 50 Centa - Daphne Joy. Tá bola vraj jednou z troch žien, o ktorých raper hovoril, že im mesačne platí určitú sumu peňazí za to, že na týchto párty poskytujú svoje sexuálne služby.

Daphne Joy
Zobraziť galériu (4)
Daphne Joy  (Zdroj: profimedia.sk)

Joy randila s 50 Centom iba rok, avšak počas tohto obdobia sa im narodil syn Sire (11). Ku kauze sa vyjadrila na sociálnej sieti Instagram a závažné obvinenia popiera. „Som hlboko ranená týmito klamstvami. Tvrdenia, že som sexuálna pra​​​​​​​covníčka sú na 100% klamstvom,” uviedla okrem iného kráska, ktorá v minulosti randila aj so spevákom menom Jason Derulo.  

Viac o téme: 50 CentDaphne JoySean Diddy Combs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu