Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BOLESTNÉ PRIZNANIE oscarovej herečky: Prišla o dieťatko!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch! Svoje o tom vie aj slávna herečka Anne Hathaway (41), ktorá v minulosti musela prekonať bolesť zo straty nenarodeného dieťatka.

Krásna a talentovaná umelkyňa, ktorá má na konte Oscara za výkon vo filme Bedári, sa otvorila v rozhovore pre aprílové vydanie magazínu Vanity Fair

Ako Anne uviedla, veľmi dobre vie, že cesta za vytúženým dieťatkom nie je vždy jednoduchá. „Prvýkrát, keď som si uvedomila, že to nebude jednoduché, to bolo v čase, keď som hrala divadelné predstavenie, v rámci ktorého som na pódiu hrala ženu, ktorá rodí,” prezradila herečka. Tá sa v súkromí musela vyrovnať s tým, že o nenarodené dieťatko prišla. V spomínanej hre účinkovala v roku 2015.

„Bolo náročné byť na pódiu a predstierať, že všetko je v poriadku. Je to ťažké, keď po niečom tak veľmi túžite a čudujete sa, či ste niečo urobili zlé,” pokračovala vo svojom rozprávaní umelkyňa. 

Herečka sa rozhodla o svojej skúsenosti hovoriť otvorene najmä preto, aby podporila aj ostatné ženy, ktoré si podobne bolestivým obdobím prešli, alebo si ním prechádzajú. 

Anne Hathaway
Zobraziť galériu (2)
Anne Hathaway  (Zdroj: SITA)

Anne Hathaway sa v roku 2012 vydala za Adama Shulmana, s ktorým má dvoch synov - Jonathana (7) a Jacka (3).

Viac o téme: Anne Hathaway
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu