Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠOKUJÚCA SPOVEĎ brata Lady Diany (†36): V detstve bol obeťou sexuálneho zneužívania!

CHarles Spencer Zobraziť galériu (3)
CHarles Spencer (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Porozprával o svojom hororovom detstve. Mladší brat Lady Diany (†36) - Charles Spencer (59) vo svojich memoároch A Very Private School napísal, že bol v 11-tich rokoch sexuálne zneužívaný na internátnej škole členkou personálu. Následky si podľa vlastných slov nesie celý život.

Včera sme vás na topkách informovali o tom, že rodina Charlesa Spencera prežíva úžasné obdobie. Jeho dcéra Kitty totiž len pred pár dňami svetu oznámila, že sa prvýkrát stala mamou.

Dnes však uzrie svetlo sveta kniha o jeho živote, ktorá odhaľuje aj jeho najtemnejšie obdobia. Jedno také prišlo už v detstve, keď ho na súkromnej škole Maidwell Hall zneužívala jedna z členiek personálu.

„Zdalo sa, že medzi svojimi obeťami si vytvorila neoficiálnu hierarchiu. Každý semester si vybrala jedného chlapca, s ktorým zdieľala posteľ a využívala ho na sex. Jej kontrola nad ovplyvnenými chlapcami bola úplná, pretože sme túžili po ženskom teple a náklonnosti," uviedol podľa Daily Mail vo svojej knihe. 

„Bola to skúsenosť ako zo samotného pekla. V očiach mojich rovesníkov som často videl hlbokú bolesť. Mnohí z nás tú školu opustili s démonmi v duši," doplnil Spencer. Spomínaná škola sa k celej situácii vyjadrila a uviedla, že jej predstavitelia sú z jeho slov zdesení. Zároveň vyjadrili ľútosť nad tým, čo sa na ich pôde v minulosti dialo. 

Charles Spencer
Zobraziť galériu (3)
Charles Spencer  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Charles Spencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu