Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Úprimné slová legendárnej Madonny: Po prvýkrát opísala chvíle, kedy bojovala o život!

Madonna Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovorila o chvíľach, počas ktorých takmer prišla o život. Svetoznáma hudobníčka Madonna (65) bojovala v lete minulého roka s vážnymi zdravotnými problémami, kvôli ktorým bola v kóme. Najnovšie speváčka prezradila prvé detaily tohto náročného obdobia.

Počas minulého leta prežívali fanúšikovia hviezdnej speváčky obrovský strach. Po tom, ako ju našli na podlahe v jej dome, totiž doslova bojovala o život. Niekoľko dní bola v umelom spánku a kvôli svojmu stavu musela preložiť aj svoje turné.

Svojim fanúšikom to však momentálne naplno vynahrádza a v pondelok vystúpila v Los Angeles. V jednom momente sa Madonna vrátila aj k jej zdravotným problémom a poprvýkrát tak prehovorila o nepríjemných chvíľach.

„Tieto šou, ktoré robím každý večer, sú pre mňa fyzicky veľmi náročné. Je to však náročné aj emočne, pretože vám rozprávam príbeh môjho života. Môj život visel na vlásku. Zažila som toho už veľa, ale nič ma nedokáže zastaviť," povedala speváčka podľa denníku Mirror

Fanúšikom povedala aj to, čo ako prvé povedala po tom, čo sa prebudila z kómy. „Povedala som nie! Som si istá, že sa so mnou rozprával Boh a pýtal sa, či chcem ísť s ním," doplnila Madonna.

Madonna aj v 60siatke nestráca nič zo svojej predchádzajúcej chuti do života
Zobraziť galériu (2)
Madonna aj v 60siatke nestráca nič zo svojej predchádzajúcej chuti do života  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu