Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová Miss Nemecko vyvolala ROZRUCH: Je vydatá, má 39 rokov a 2 deti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

BERLÍN - V Nemecku sa pred pár dňami volila nová kráľovná krásy. Koncert Miss Nemecko sa však v posledných rokoch výrazne zmenil. Dnes totiž porota nehľadí len na vonkajšiu krásu, ale aj na vnútorné hodnoty. Navyše zrušená bola aj veková hranica... Novou Miss sa tak stala 39-ročná vydatá žena s dvomi deťmi!

Nová Miss Nemecko vyvolala vo svete rozruch. Nejde totiž o žiadnu slečnu - ako titul napovedá, ale o zrelú ženu. Dokonca dvojnásobnú matku a manželku. Titul najkrajšej ženy Nemecka vyhrala rodená Iránka Apameh Schönauer, ktorá sa do krajiny presťahovala ako 5-ročná. 

Porotu súťaže krásy berlínska architektka zaujala svojími aktivitami v rámci boja za práva žien, je tiež zakladateľkou siete Shirzan pre utláčané ženy. Miss Nemecko v roku 2019 prešlo radikálnou reformou. Organizátori chcú „využiť silu a dosah súťaže na obhajobu rozmanitosti a podporu silných žien vo všetkých oblastiach života a oslavu neochvejnej sily, ktorá sa skrýva v každej z nich.“

Kandidátky na titul Miss Nemecko by po novom mali byť rôznorodejšie, organizátori totiž už súťažiace nehodnotia len podľa vzhľadu, ale aj charakteru, individuálneho nasadenia, kreativity či jedinečného príbehu. Novinkou je tiež zrušená veková hranica - od tohto roka sa môžu zúčastniť všetky ženy vo veku od 18 rokov. 

Nová Miss Nemecko vyvolala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Miss NemeckoApameh Schönauer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu