Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sestra slávnej modelky lieta v OBROVSKÝCH PROBLÉMOCH: Po nechutnom útoku ju zatkla polícia!

Modelka Hailey Bieber Zobraziť galériu (4)
Modelka Hailey Bieber (Zdroj: SITA)

GEORGIA - Poriadne si zavarila. Sestra slávnej modelky Hailey Bieber (27) - Alaia Baldwin (31) sa dostala do problémov s políciou. Tá ju totiž zatkla po tom, ako v klube údajne napadla ochrankárov a hodila použitý tampón po jednej z barmaniek.

Galéria: Hailey Bieber

V sobotu večer sa v jednom z klubov v štáte Georgia objavila sestra slávnej Hailey Bieber - Alaia Baldwin. Vďaka jej správaniu ju však z klubu vyviedla ochranka a následne ju podľa policajnej správy, ktorá sa dostala do rúk magazínu Page Six, muži zákona zatkli. 

Baldwin sa najskôr dobýjala na toalety, ktoré však boli určené pre zamestnancov. Tam sa stretla s barmankou Haleigh Cauley. Tej povedala, že si potrebuje vymeniť tampón, čo jej bolo dovolené. Po pár minútach sa však barmanka na toaletu vrátila a v tej chvíli po nej svoj použitý tampón hodila.

V tom do miestnosti vstúpili ochrankári, ktorých Baldwin napadla. Jedného z nich držala a ťahala za vlasy a druhého podľa správy udrela do intímnych partií. Kvôli tomu napokon skončila v rukách polície, ktorá ju následne z týchto skutkov obvinila. 

Pred vyšetrovateľmi najskôr všetko poprela, avšak pod ťarchou dôkazov sa k týmto skutkom priznala. Naďalej však tvrdila, že tak konala v sebaobrane, čo však zo záberov, ktoré má polícia k dispozícii, nevyzerá príliš uveriteľne. 

 Alaia Baldwin and Hailey Bieber
Zobraziť galériu (4)
Alaia Baldwin and Hailey Bieber  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alaia Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu