Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fanúšikovia šokovali Biebera: Vulgárne nadávali jeho žene a... Špekulácie o rozchode!

Justin a Hailey Bieber Zobraziť galériu (2)
Justin a Hailey Bieber (Zdroj: Twitter/Meena Bhatiya)

LOS ANGELES - Takúto reakciu zrejme nečakal... Počas vystúpenia Justina Biebera (29) na hudobnom festivale Rolling Loud začali fanúšikovia veľmi hlasne skandovať, čo si myslia o jeho manželke Hailey Bieber (26). Momentálne sa však začalo špekulovať aj o tom, že táto dvojica má vážne problémy a ich vzťah sa rozpadol!

Hailey Bieber sa v posledných týždňoch neteší príliš veľkej obľube. Fanúšikovia si totiž myslia, že sa v poslednej dobe viackrát vysmievala Selene Gomez a len na jej profile na sociálnej sieti Instagram ju prestalo sledovať viac ako milión používateľov.

Hailey Bieber
Zobraziť galériu (2)
Hailey Bieber  (Zdroj: SITA)

O tom, že ju majú poriadne v zuboch, sa presvedčil aj jej manžel Justin Bieber. Ten vytúpil na hudobnom festivale Rolling Loud, kde ho fanúšikovia privítali hlasným skandovaním „je*ať Hailey." 

Spevák, ktorý počas minulého týždňa zrušil svoje tohtoročné turné, bol z tohto pokriku zjavne zaskočený a bolo vidieť, že nevie, ako na neho zareagovať. Fanúšikovia však okrem toho túto prominentnú dvojicu nepotešili ani tým, že vo veľkom začali špekulovať o rozpade ich vzťahu.

V podcaste The Kyle and Jackie O Show zhrnuli moderátori Kyle Sandilands a Jackie O všetky indície, kvôli ktorým sa o ich rozchode šepká. Okrem toho, že Justin nelajkoval posledné príspevky Hailey si všimli aj to, že umelec prestal nosiť obrúčku a navyše začal opäť sledovať Twitter spomínanej Seleny Gomez, s ktorou kedysi chodil. Či sú však tieto špekulácie pravdivé, je nateraz otázne.

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu