Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

INTÍMNNE PRIZNANIE slávnej herečky: Uff! Iná by sa od hanby prepadla pod zem

Shannen Doherty
Shannen Doherty (Zdroj: Instagram S.D.)

LOS ANGELES - Žiadna téma pre ňu nie je tabu! Mnohým jedincom je rozprávanie sa o sexe a intímnych záležitostiach veľmi nepríjemné. Slávna herečka Shannen Doherty (52) však k nim nepatrí. Potvrdila to aj v uplynulých dňoch, keď otvorene porozprávala o problémom vo svojom sexuálnom živote.

Herečka Shannen Doherty v najnovšej epizóde svojho podcastu s názvom Let's Be Clear priznala, že počas liečby rakoviny vyskúšala erotické hračky. Ako uviedla, rakovina ju pripravila nielen o vlasy, ale tiež o chuť na sex. Neváhala preto vyhľadať pomoc odborníčky.  

„Keď sa necítite vo svojom tele dobre, zabije to vaše libido. Lieky vám úplne vezmú chuť na sex lebo sa stane, že vám sex už nie je taký príjemný, ako predtým,” priznala úprimne Shannen.

Jej hosťom v podcaste bola jej dobrá kamarátka a modelka Anne Marie Kortright. Tá slávnu herečku zobrala za svojou gynekologičkou. Poprosila ju o to samotná Shannen. „Povedala som jej, že s tým musím niečo urobiť. Veci nefungovali tak, ako mali a ja som už nechcela ďalej takto žiť,” uviedla. „A tiež som nechcela, aby musel takto ďalej žiť môj manžel,” dodala Doherty, ktorá si z ordinácie niesla domov v kabelke sexuálnu hračku. 

Hviezda seriálu Beverly Hills sa nazdáva, že nielen rakovina sa podpísala na jej sexuálnom libide. „Menopauza, starnutie, to všetko ovplyvňuje nielen náš zovňajšok,” zamyslela sa tiež Shannen a zdôraznila, ako veľmi dôležité je mať rada samú seba. 

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu