Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny Facundo Arana nadchol Slovákov: V ROZHOVORE nám prezradil, či sú s Nataliou Oreiro v kontakte!

Facundo Arana Zobraziť galériu (8)
Facundo Arana (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na Slovensku sa mu páči a Slováci ho zbožňujú! Reč je o slávnom argentínskom hercovi menom Facundo Arana (51), ktorý v nedeľu večer zasadol na porotcovskú stoličku v markizáckej šou Let´s Dance. Ako sa v tejto úlohe cítil a čo nám prezradil o vzťahu s Natáliou Oreiro?

Hoci je Facundo Arana hviezda svetového mena, o nejakých manieroch v jeho prípade nemôže byť reč. Ku všetkým súťažiacim z Let´s Dance bol milý a usiloval sa ich podporiť. To veľmi pozitívne vplývalo aj na televíznych divákov, ktorí na sociálnych sieťach nešetrili slovami chvály.

Nadšení boli hádam aj všetci, ktorí mali tú česť byť s ním osobne. Facundo sa aj v zákulisí správal veľmi milo, ochotne sa fotil s fanúšikmi a trpezlivo odpovedal na otázky novinárov. 

Nás napríklad zaujímalo či by prijal ponuku, keby ho oslovili do súťaže ako jednu z tancujúcich celebrít. „Nemyslím si to. Veľmi ich všetkých obdivujem, ale človeče, musí byť aj niekto, kto bude sedieť a užívať si to,” povedal k tomu Facundo. Ten tiež prezradil, že stále je v kontakte s Natáliou Oreiro. S ňou svojho času v telenovele Divoký anjel stvárnili zamilovanú dvojicu.

VIDEO: Rozhovor s hercom Facundom Arana. 

Rozhovor s Facundom Arana po skončení 1. kola šou Let´s Dance. (Zdroj: Juraj Dobiš)

Viac o téme: Let´s DanceFacundo Arana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu