Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ďalší šokujúci rozvod v šoubiznise: Manželstvo známej americkej herečky nevydržalo ani rok

Michelle Williams Zobraziť galériu (5)
Michelle Williams (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Michelle Williams sa po necelom roku rozišla so svojím manželom Philom Elverumom, lídrom indierockového projektu Mount Eerie. Uviedla to v piatok pod podmienkou anonymity osoba blízka páru. Tridsaťosemročná Williams a 40-ročný hudobník sa vzali vlani v júli v New Yorku. Na slávnosti sa vtedy zúčastnilo len niekoľko priateľov a deti novomanželov.

Pre herečku to bolo prvé manželstvo. Rodáčka z mesta Kalispell v Montane má dcéru Matildu s hercom Heathom Ledgerom, ktorý zomrel v januári 2008 vo veku 28 rokov. Prvá manželka Phila Elveruma Geneviève Castrée, ktorá mu porodila dcéru Agathe, zomrela v júli 2016 na rakovinu.

Michelle Williams odštartovala hereckú kariéru malými rolami v televízii a známou sa stala vďaka úlohe Jen Lindley v tínedžerskom seriáli Dawsonov svet (1998 - 2003). Svoj prvý väčší úspech dosiahla vďaka romantickej dráme Skrotená hora (2005), ktorá jej vyniesla nomináciu na Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Zahrala si aj v snímkach ako Dick (1999), Obyčajní hrdinovia (2004), Wendy a Lucy (2008), Mamut (2009), Prekliaty ostrov (2010), Take This Waltz (2011), Cesta do krajiny Oz (2013), Všetky prachy sveta (2017) či Najväčší showman (2017).

V roku 2010 účinkovala v romantickej dráme Blue Valentine, za čo si vyslúžila prvú nomináciu na Oscara za hlavnú rolu. Druhú nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe získala za stvárnenie Marilyn Monroe v snímke Môj týždeň s Marilyn (2012). Za túto úlohu si odniesla Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli. Na Oscara za vedľajšiu rolu ju nominovali aj vďaka výkonu v dráme Miesto pri mori (2016).

Viac o téme: Rozvod Michelle WilliamsPhil Elverum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu