Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

PIKANTNÝ TRAPAS mladej herečky: Aha, prsník na úteku!

Florence Pugh Zobraziť galériu (12)
Florence Pugh (Zdroj: SITA)

LODÝN - Bulvárni fotografi sa potešili! Vo štvrtok večer sa konala slávnostná premiéra filmu Duna: Časť druhá. Účinkuje v ňom aj krásna Florence Pugh (28), ktorá mala na sebe veľmi zaujímavý model šiat. Absencia podprsenky sa jej však v istom momente vypomstila a... Ukázala holý prsník!

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Duna: Časť druhá

Po premiére spomínaného filmu to bola Zendaya, o kom sa najviac hovorilo. Na sebe totiž mala model, v ktorom vyzerala ako robot. Zahanbiť sa ale nedali ani jej herecké kolegyne. Florence Pugh na sebe mala trblietavú róbu s vlečkou z dielne Valetino. Pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že mladá herečka v ten večer nechala podprsenku doma. Strih šiat jej totiž odhaľoval celý chrbát. 

Počas pózovania fotografom prítomným na premiére sa blondínka akémukoľvek trapasu vyhla. Iné to však bolo, keď sa presúvala na afterparty. Látka šiat sa jej pri pohybe posunula a Florence bulvárnym fotografom nechtiac ukázala svoj prsník.

Florence Pugh
Zobraziť galériu (12)
Florence Pugh  (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá herečka si z pikantného trapasu ťažkú hlavu nerobila. Nie je to tak dávno, čo sa jej prsia vo veľkom preberali na sociálnych sieťach a v rôznych diskusiách. Keď sa totiž na verejnosti objavila v ružových šatách z dielne Valentino, pod ktorými jej celkom presvitali, musela čeliť poriadnej kritike. „Vedela som, keď som si obliekla tie neuveriteľné šaty od Valentina, že za žiadnych okolností sa to nezaobíde bez komentárov. Je zaujímavé sledovať a zažiť, aké je ľahké pre mužov totálne zničiť ženské telo. Verejne, hrdo, tak, aby to každý vide,“ reagovala vtedy Florence. Ako dodala, hejtu sa nebojí. Podľa vlastných slov svoje telo miluje. Svoj podiel na tom má to, že vyrastala v domácnosti silných žien, ktoré ju k tomu od malička viedli. 

Viac o téme: Florence Pugh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu