Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Victoria Beckham s nevestou ZAKOPALI VOJNOVÚ SEKERU: Aha, pózujú ako najlepšie kamarátky!

Nicola Peltz a Victoria Beckham Zobraziť galériu (2)
Nicola Peltz a Victoria Beckham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že ich vzťah sa poriadne zmenil. Po svadbe Brooklyna Beckhama (24) a Nicoly Peltz (29) sa vo veľkom hovorilo o tom, že americká herečka a jej slávna svokra Victoria Beckham (49) sa nevedia vystáť. Momentálne to však vyzerá tak, že dusno medzi nimi je už minulosťou.

Takmer okamžite, ako si Peltz a najstarší syn Davida a Victorie Beckhamovcov povedali svoje áno, začalo sa špekulovať o napätých vzťahoch medzi americkou herečkou a jej svokrou. Problémom vraj bola príprava ich svadby, ktorú si obe dámy predstavovali odlišne. 

Následne sa však rodina k celej situácii vyjadrila a všetci tvrdili, že je všetko v poriadku. Momentálne to vyzerá tak, že Beckham a Peltz definitívne zakopali vojnovú sekeru a bývalá členka Spice Girls si úlohu svokry celkom užíva.

Peltz sa totiž dočkala jej podpory na slávnostnej premiére počinu s názvom Lola, v ktorom najnovšie účinkuje. Okrem nej tam samozrejme nechýbal ani herečkin manžel Brooklyn. Prišiel i jeho mladší brat Cruz. Najväčšiu pozornosť si však uchmatli Victoria a jej nevesta, ktoré spoločnými fotkami zrejme definitívne ukončili špekulácie o ich napätých vzťahoch. Obe pózovali ako dobré kamarátky a treba tiež dodať, že obe vyzerali jednoducho skvele. 

Victoria Beckham, Nicola Peltz
Zobraziť galériu (2)
Victoria Beckham, Nicola Peltz  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Victoria BeckhamBrooklyn BeckhamNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu