Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bývalá misska skončila za mrežami: Kariéru modelky vymenila za pašovanie zbraní!

(Zdroj: pixabay.com)

LA PAZ - Kariéru modelky vymenila za zločineckú dráhu. Bolívijská modelka Alondra Campos (22) získala v roku 2020 titul Miss Bolívia, avšak jej sľubne rozbehnutá kariéra narazila na vážny problém. Campos totiž putovala za mreže, pretože ju polícia zatkla kvôli pašovaniu zbraní.

Campos sa do povedomia dostala vďaka víťazstvu v súťaží krásy v roku 2020. Následne si vybudovala fanúšikovskú základňu a na sociálnej sieti Instagram má momentálne viac ako 40-tisíc sledovateľov, ktorých pravidelne zásobuje svojimi fotkami.

Momentálne však mladá modelka lieta v obrovských problémoch. Miestna polícia ju totiž zatkla kvôli pašovaniu zbraní. Podľa magazínu Marca mala polícia nájsť v jej dome približne 100 strelných zbraní vrátane útočných pušiek AK-47.

Muži zákona spravili v jej dome raziu kvôli podozreniu z držania zbraní a drog, ktoré mal pre zmenu pašovať jej priateľ. Toho však polícia nezatkla a momentálne je po ňom vyhlásené pátranie. Campos teraz čaká 30 dní vo vyšetrovacej väzbe a následne o jej prípade rozhodne súd.

Viac o téme: Alondra Campos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu