Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávny herec šokuje: Nezvládol kritiku fanúšika a... Prišla vulgárna reakcia!

Adam Driver počas premiéry filmu Ferrari
Adam Driver počas premiéry filmu Ferrari (Zdroj: SITA)

TORUŇ - Svojím správaním si nových fanúšikov zrejme nezískal. Hviezdny herec Adam Driver (39) sa zúčastnil filmového festivalu v poľskom meste Toruň, kde si mohli fanúšikovia pozrieť exkluzívne premietanie jeho najnovšieho filmu. Na konci mu mohli dokonca položiť aj niekoľko otázok. Na jednu z nich odpovedal umelec poriadne vulgárnym spôsobom.

Nielen filmoví, ale športoví fanúšikovia netrpezlivo očakávajú premiéru filmu Ferrari, ktorý mapuje život zakladateľa slávnej talianskej značky Enza Ferrariho. V slovenských kinách by sa mal objaviť na začiatku nového roka, avšak návštevníci filmového festivalu Camerimage si ho mohli pozrieť už teraz.

Na premietaní sa zúčastnil aj Adam Driver, ktorého mohli diváci následne po premiére vyspovedať. Jeden z nich sa herca spýtal, čo si myslí o špeciálnych efektoch, ktoré boli použité pri scénach zachytávajúcich nehody.

„Čo si myslíte o scénach, ktoré zachytávali nehody? Vyzerali drsne, drasticky a musím povedať, že lacne. Čo si o tom myslíte?" spýtal sa fanúšik. Odpoveď, ktorá prišla od umelca, však zrejme nečakal. „Po*eb sa. Netuším. Ďalšia otázka," prekvapil Driver. Video sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami a viacero ľudí nad jeho správaním len neveriacky krúti hlavou. 

Viac o téme: Adam Driver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu